oko_header
bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria
Click on the slide!
Kerámia bevonat

Szeretné, ha autóját egy láthatatlan, de szinte gyémántkeménységű védőréteg védené a mindennapi megpróbáltatásoktól? És mindezt akár az autó teljes élettartama alatt? Ez nálunk már nem lehetetlen! Világújdonságnak számító bevonatunk segítségével ugyanabból az anyagból készítünk bevonatot autójára, amit a gyolyóálló mellényekben és a kermámia féktárcsákban használnak!

Több...
Click on the slide!
Ózonos szagsemlegesítés

EZ Wash Menu >> EZWash autómosás - Szolgáltatásaink

Végleges megoldás a kellemetlen szagok eltűntetésére

Épp most vásárolt egy használt autót, amiben füst, állat vagy egyéb kellemetlen szag érezhető? Csúcstechnológiás ózon generátorunk segítségével végleg megsemmisítjük az autóban megtelepedett baktériumokat, melyek a kellemetlen szagokért felelősek.   

Több...
Click on the slide!
Felnijavítás

Az autó legszebb ékszere a felni. Megsérült? Mi kijavítjuk!

Bármilyen kozmetikai sérülést kijavítunk autója felnijén. Mindezt a gumi levétele nélkül akár 1 órán belül.

Click on the slide!
Nanotechnológia

EZ Wash Menu >> EZWash autómosás - Szolgáltatásaink

Szeretné, ha autója fényezése évek múltán is úgy ragyogna, mint új korában?

A fényezésvédő bevonatok professzionális, akár több éven át tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia nálunk már igénybe vehető!

Több...
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Hírek

Road Show-nk 4. állomása a VW Depo Party

 

VWdepoAz idei évi EZ Wash Road Show negyedik állomása Bátonyterenye, ahol 2010. július 23-24-én a VW Depo immáron a kilencedik összejövetelét rendezi meg. A helyszín a Gyürky-Solymosi kastély kertje,

Bővebben...

Nanotechnológiás szélvédőbevonat Gyöngyösön

 

nanolex_adA Lurdy Ház, Árkád (Budapesten és Győrött is), Europark, Budakalász, Dunakeszi, Debrecen és Pécs mellett már Gyöngyösön is igényelhető a nanotechnológiás szélvédőbevonat!

Bővebben...

Bukaresti kiállításon szerepelt az EZ Wash

 

Romania_kiallitasRomán mester-franchise átvevőnk részt vett egy bukaresti kiállításon. Nem csak standdal, de autómosással is készült, hogy bemutathassa az ottani közönségnek, mit tud az EZ Wash technológia.

Bővebben...

Hosszabb nyitva tartás

 

nyitvaMeghosszabbítottuk nyitva tartásunkat, így azok számára is elérhetőek lettek szolgáltatásaink, akik későn végeznek munkahelyükön. Az Asia Center mélygarázsában működő

Bővebben...

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu