bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Galéria

 

miskolc_tuning

III. AUTOHIFI ÉS TUNING FESZTIVÁL MISKOLC 2011.06.18

Az EZ Wash meghívást kapott a Miskolcon megrendezett fesztiválra, ahol minden autó, autóhifi és tuning iránt érdeklődő talált látnivalót. Változatos programok, remek idő, szuper hangulat! Reméljük jövőre is várnak bennünket szeretettel!

 

 

 

eletkepek

Életképek

Az EZ Wash mosóiban készült felvételeket, mosási folyamatokat megtalálja a képre vagy a címre kattintva.

 

 

 

sajtotajekoztatoSajtótájékoztató 2010 február 4.

Az EZ Wash első sajtótájékoztatója a Lurdy Házban került megrendezésre, stílusosan az ottani átvevőnk autómosójában. Az újságírók élvezték az azonnali bemutatót.

 

 

 

galeria_roadshowRoadshowk

A jó idő beálltával az EZ Wash számos autós találkozón képviselteti magát. Néhány kép az eddigi rendezvényekről. A galéria folyamatosan frissül.

 

 

 

lamboNanotechnológiás bevonatok 1.

Ebben a galériában egy Lamborghinit láthatunk a munka megkezdése előtt, majd polírozás és Nanolex nanobevonat felhordása után. Szép lett, ugye?

 

 

 

flugos_futam3Flúgos Futam

Szeptember utolsó hétvégéjén rendezték meg a Flúgos Futam elnevezésű jótékonysági rendezvényt, amin már az EZ Wash csapata is részt vett. A galériában megtalálható néhány kép a futamról. 

 

 

 

100x100

Tatabánya nyitás

 EZ Wash kézi autómosó már Tatabányán is! A nyitáson készült képek megtekinthetők a galériában.


Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu