oko_header
bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria
Click on the slide!
Kerámia bevonat

Szeretné, ha autóját egy láthatatlan, de szinte gyémántkeménységű védőréteg védené a mindennapi megpróbáltatásoktól? És mindezt akár az autó teljes élettartama alatt? Ez nálunk már nem lehetetlen! Világújdonságnak számító bevonatunk segítségével ugyanabból az anyagból készítünk bevonatot autójára, amit a gyolyóálló mellényekben és a kermámia féktárcsákban használnak!

Több...
Click on the slide!
Ózonos szagsemlegesítés

EZ Wash Menu >> EZWash autómosás - Szolgáltatásaink

Végleges megoldás a kellemetlen szagok eltűntetésére

Épp most vásárolt egy használt autót, amiben füst, állat vagy egyéb kellemetlen szag érezhető? Csúcstechnológiás ózon generátorunk segítségével végleg megsemmisítjük az autóban megtelepedett baktériumokat, melyek a kellemetlen szagokért felelősek.   

Több...
Click on the slide!
Felnijavítás

Az autó legszebb ékszere a felni. Megsérült? Mi kijavítjuk!

Bármilyen kozmetikai sérülést kijavítunk autója felnijén. Mindezt a gumi levétele nélkül akár 1 órán belül.

Click on the slide!
Nanotechnológia

EZ Wash Menu >> EZWash autómosás - Szolgáltatásaink

Szeretné, ha autója fényezése évek múltán is úgy ragyogna, mint új korában?

A fényezésvédő bevonatok professzionális, akár több éven át tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia nálunk már igénybe vehető!

Több...
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Hírek

Mi megszabadítjuk a tűlevelektől!

 

fenyoag

Kérje Extra vagy Prémium mosási csomagjaink egyikét október 18. és 31. között, s mi megajándékozzuk egy ingyen porszívózással! Hozza vissza autóját november 2-a után.

Bővebben...

Ne légy lökött, hozz egy faragott tököt!

 

halloween_tok_retus

Október 18. és 31. között minden kedves ügyfelünk, aki egy faragott tököt ajándékoz az EZ Wash Lurdy Házban vagy Tatabányán lévő  mosójának, ingyen Extra Külső-Belső mosást kap.

Bővebben...

Már nálunk is használhatja EDC logós kártyáját

 

edc_logo

Csatlakoztunk Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszeréhez, az Euro Discount Clubhoz. A névre szóló, EDC logóval ellátott kártya felmutatása 10% kedvezményre jogosít.

Bővebben...

Részt vettünk a Flúgos Futamon

 

flugos_futam1

Szeptember utolsó hétvégéjén rendezték meg a Flúgos Futam elnevezésű jótékonysági rendezvénysorozat harmadik futamát, amin már az EZ Wash csapata is részt vett.

Bővebben...

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu