oko_header
bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria
Click on the slide!
Kerámia bevonat

Szeretné, ha autóját egy láthatatlan, de szinte gyémántkeménységű védőréteg védené a mindennapi megpróbáltatásoktól? És mindezt akár az autó teljes élettartama alatt? Ez nálunk már nem lehetetlen! Világújdonságnak számító bevonatunk segítségével ugyanabból az anyagból készítünk bevonatot autójára, amit a gyolyóálló mellényekben és a kermámia féktárcsákban használnak!

Több...
Click on the slide!
Ózonos szagsemlegesítés

EZ Wash Menu >> EZWash autómosás - Szolgáltatásaink

Végleges megoldás a kellemetlen szagok eltűntetésére

Épp most vásárolt egy használt autót, amiben füst, állat vagy egyéb kellemetlen szag érezhető? Csúcstechnológiás ózon generátorunk segítségével végleg megsemmisítjük az autóban megtelepedett baktériumokat, melyek a kellemetlen szagokért felelősek.   

Több...
Click on the slide!
Felnijavítás

Az autó legszebb ékszere a felni. Megsérült? Mi kijavítjuk!

Bármilyen kozmetikai sérülést kijavítunk autója felnijén. Mindezt a gumi levétele nélkül akár 1 órán belül.

Click on the slide!
Nanotechnológia

EZ Wash Menu >> EZWash autómosás - Szolgáltatásaink

Szeretné, ha autója fényezése évek múltán is úgy ragyogna, mint új korában?

A fényezésvédő bevonatok professzionális, akár több éven át tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia nálunk már igénybe vehető!

Több...
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Hírek

A Víz Világnapja – március 22.

 

vizvilagnapja_web

A levegő után a víz az egyik legfontosabb lételemünk. Víz nélkül nincs élet! A népesség növekedésével a felhasznált víz mennyisége is növekszik. Vajon meddig lesznek elegendőek tartalékaink? Meddig tudja a Föld megújuló vízkészlete kielégíteni az emberiség igényeit?

 

Bővebben...

 

felkialtojel

Ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves ügyfeleinket, hogy a budapesti Árkádban, illetve a budakalászi Cora parkolójában lévő autómosók már nem tartoznak az EZ Wash-hoz, így az általunk bevezetett kedvezményeket, ajándék szolgáltatásokat sem lehet már ezekben a mosókban igénybe venni!

EZ Wash a Bamako Rally-n!

 

Bamako_100x1002011.01.15-én ismét útjára indult a Bamako rally. Idén az EZ Wash is képviselteti magát a versenyen, támogatva a Kőváry Barna - Badár Sándor párost!

 

Bővebben...

Megnyitottunk Tatabányán

 

tatabanya_100x100

Megnyitotta kapuit legújabb EZ Wash kézi autómosónk Tatabányán. Nem akármilyen nyitással készültünk. A Bláthy Ottó utcai Tesco parkolójában különböző programokkal vártuk az odalátogatókat.

Bővebben...

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu