bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Autóteszt

 

autotesztKevesen tudják, hogy a korszerű technológiák jóvoltából az autómosás ma már egyáltalán nem vízpazarló, környezetszennyező művelet. Az EZ Wash gőztisztítási rendszerével például mindössze öt liter víz elegendő egy autó lemosásához. Négy évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét az EZ Wash Hungary Kft., amely az autók tisztításának új, innovatív módját vezette be hazánk autómosó-piacára. A hálózat érdekessége, hogy a mosók kivétel nélkül bevásárlóközpontok vagy áruházláncok parkolójában üzemelnek, így az autótulajdonosok bevásárlás vagy egyéb ügyintézés  közben mosathatják le járműveiket, plusz időveszteség nélkül.

Tovább a cikkhez>>

Autómotor

 

automotorEgyre több gőzös autómosó nyílik az országban, így érdemes megismerkedni az eljárással.
Adva van egy ipari porszívó jellegű eszköz, amely 8 bar nyomású gőzt képes előállítani, ami 102 Celsius-fokon hagyja el a gépet. Ezzel a gőzzel fúvatják le a koszt a karosszériáról, közben a száraz mosási technológiából már ismert mikroszálas kendővel törlik le a vízpárát és a koszmaradékot a lemezekről. A gőz és a nagy nyomás érdekessége, hogy a nehezen tisztítható sarkokból, lemezillesztésekből is eltávolítható a kosz, sőt a lakkozást ért karcolások nyomaiból is távozik minden szennyeződés.

Tovább a cikkhez>>

Autópiac

 

autopiac

A környezetbarát gőzmosási technológia nem pusztán a vízkészleteket, hanem autónk fényezését is kíméli. Az EZ WASH számtalan extra szolgáltatással jár az autósok kedvében. Az autómosás egyszerre kíméletes és környezetbarát módja az ország egyre több pontján elérhető, alapos gőzmosási technológia. A vizet 102 fokos gőzzé átalakító berendezés egy átlagos autó tisztításához mindössze öt liter vizet használ, ami a felmérések szerint éppen egy fogmosásnyi mennyiség. Ha Önök ennél kevesebbel is beérik, ez akkor sem számít pazarlásnak, hiszen egy hagyományos kézi mosóban 80, egy gépiben akár 200 liter ivóvíz is a csatornába kerülhet.

Tovább a cikkhez>>

Napi Gazdaság

 

napigazdasagA Magyarországon jelenleg üzemelő tizenhat áruházi és három mobil autómosó mellé még 10-15-öt nyithat az idén a környezetbarát autómosást kínáló EZ Wash - jelentette be Poczkodi Andrea, az EZ Wash Hungary Kft. franchise-üzletágának igazgatója. A franchise-rendszerben működő autómosó-hálózatot a szomszéd országokra is kiterjesztenék a közeljövőben. Jelenleg csak Romániában van a cégnek olyan partnere, amely jogosult arra, hogy továbbértékesítse a teljesen magyar technológiát. Ennek lényege, hogy csupán

Tovább a cikkhez>>

Vezess.hu

 

vezessTerjeszkedik a magyar hátterű autómosó-hálózat. Az EZ Wash módszere szokatlan: gőzzel tisztítanak, minimális vízfelhasználással. Felmértük a különféle mosók árait és a gőzös módszer előnyeit illetve hátrányait.

Gőz és mikroszálas kendő
Nemrég az EZ Wash nevű franchise, egy gőzzel tisztító autómosó-hálózat bemutatójára kaptunk meghívást. A gőzös tisztítás menete egyszerűnek tűnik: a jómunkásember a kasztnira fújt gőz nyomában egy mikroszálas törlőkendővel felszedi a koszt, tehát fellazítja,

Tovább a cikkhez>>

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu