bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Gy.I.K.


faq 1600x1200Álljon itt néhány kérdés, amellyel leggyakrabban találkoztunk munkánk során.

Amenniyben saját kérdésére itt nem találja meg a választ, ne habozzon feltenni azt, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy a "Kapcsolat" menüpont alatt.

 

 

 

 

 1. Hogyan lehet lemosni egy autót ilyen kevés vízzel vagy akár víz nélkül?

  A nagy nyomású, forró gőz használatával. Technológiánk segítségével tökéletes tisztaságot érünk el az autó legeldugottabb, szinte elérhetetlen részein is. Az eljárás  részletesebb leírását megtalálja weboldalunkon.

 2. Összekarcolják-e az autóm?

  Az EZ Wash tisztítás teljesen biztonságos, a karosszériát egyáltalán nem karcolja. Az általunk használt termékek a tengerentúlon sokéves múlttal rendelkeznek és nagy gonddal tesztelték őket. Szolgáltatásunkat több luxusautó tulajdonosa is folyamatosan igénybe veszi. Mosunk drága BMW-ket, Mercedeseket és egyedi sportautókat is. A termékünkben található polimer körülveszi a szennyeződést és elemeli a festett felülettől. Így az egy puha kendővel biztonságosan eltávolítható.

 3. Mennyi időt vesz igénybe egy mosás?

  20 perc és 1,5 óra között, attól függően, hogy mely szolgáltatásunkat veszi igénybe. Egy "egyszerű" külső tisztítás ritkán tart tovább 20-25 percnél.

 4. Hol található EZ Wash?

  Autómosóink megtalálhatók a nagyobb áruházak, szórakoztató központok parkolóiban és hálózatunk folyamatosan bővül. Hálózatunk tagjairól itt részletesebben tájékozódhat.

 5. Az autómon sötétítettek az üvegek, okozhat ez problémát?

  Egyáltalán nem! Üvegtisztítónk egyáltalán nem bántja a sötétítést.

 6. Mi van akkor, ha az autóm mosása után elered az eső?

  Mivel a prémium tisztítás nem csak egy egyszerű mosás, hanem waxolás is, melynek eredményeként védőréteg képződik az autón, az esőcseppek apró gyöngyszemekként gördülnek le a karosszériáról. Fogjon egy szarvasbőrből készült rongyot és egyszerűen törölje le a cseppeket. Az autó védelme egyáltalán nem sérül és újra gyönyörűen ragyog majd. És ne feledje, hogy ez EZ Wash minden extra és prémium szolgáltatásra "esőgaranciát" vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a mosás után 24 órán belül elázik autója, visszahozhatja hozzánk. Mi ingyen újra megtisztítjuk.

 7. Milyen gyakran kell Önökkel lemosatnom az autóm?

  Attól függően, hogy milyen gyakran használja autóját, mi havonta 1 tisztítást ajánlunk. A rendszeres eco-tisztítás hosszantartó védelmet és ragyogást biztosít autójának.

 8. Mosnak Önök motorteret is?

  Nem. Két okból. Elsősorban azért, mert manapság az autók motortere nagyon bonyolult. Egyáltalán nem javasolt, hogy vizet permetezzünk bele, mivel ez súlyosan károsíthatja a beépített elektronikus berendezéseket. Ezt bízza képzett autószerelő szakemberre. Másodsorban a motormosáshoz agresszív vegyszerek és sok víz kell, mely ellentétben áll a környezetvédelemmel kapcsolatos filozófiánkkal.

 9. Észrevettem, hogy apró karcolások találhatók autóm fényezésén. Mitől vannak ezek?

  Vízzel történő mosáskor a szennyeződés nagy része ugyan távozik az autóról, de kisebb (akár porszemnyi nagyságú) darabok a felületen maradnak. Ha ezután Ön ronggyal, vagy akár szarvasbőrrel áttörli az autót, a megmaradt szennyeződést tulajdonképpen beledörzsöli a festékrétegbe. Ilyenkor karcolások keletkeznek. Ezt hívjuk mikrokarcolásnak.

  A hagyományos, vízzel történő mosás alkalmával szinte minden autón keletkeznek mikrokarcok. Az EZ Wash speciális polimereket tartalmazó vegyületet használ, mely körülveszi a szennyeződést, elemeli a felülettől, így az a tisztításhoz használt, speciális szövésű kendő szálai közé kerül. A kendő segítségével pedig gyengéden, karcolásmentesen távolítható el a karosszériáról. A rendszeres eco-tisztítás nem csak a mikorkarcokat teszi kevésbé láthatóvá, hanem a felvitt védőrétegnek köszönhetően csökkenti újabbak kialakulásának veszélyét akár 6 héten keresztül. Még a hagyományos autómosás alkalmával is.

 10. Az autóm átesett egy eco-tisztításon. Tiszta és úgy ragyog, mint új korában. Van valami további tennivalóm?

  Igen. Élvezze a tiszta, csillogó autó vezetése nyújtotta örömöt. És gondoljon arra, hogy most nem csak vizet spórolt olyan dolgokhoz, amikhez igazán szükség van rá, de rengeteg időt arra, hogy olyan dolgokat tegyen, amiket igazán szeret. Kérjen időpontot egy következő eco-tisztításra, vagy meséljen barátainak, ismerőseinek rólunk.

 11. Lehetne saját EZ Wash vállalkozásom?

  Igen. Franchise rendszerünknek köszönhetően, melyről többet megtudhat a "Franchise" menüpontban.

Tegye fel kérdését...

Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu