bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Flottamosás

 

Az EZ Wash kézi autómosó hálózatról


car_showroom_200Az EZ Wash hálózat 2006. óta a környezetvédő autómosók úttörője Magyarországon. Jelenleg is piacvezető a gőzös kézi autómosás területén. 16 fix telepítésű és 3 mobil, kiszállást vállaló partnerével képes kiszolgálni országszerte napi 800 autós minden, az autóápolással (autómosás, polírozás, kárpittisztítás), értékmegvédéssel (nanotechnológiás szélvédő karosszéria és kárpitbevonatok) és értéknöveléssel (felnik optikai hibáinak javítása, műanyagjavítás) kapcsolatos igényeit.

 


Miért jó a gőzös kézi autómosás Önnek?


 • Az autók környezete tiszta és száraz marad, mert nem kerül semmilyen víz a földre.
 • Magunk után minden alkalommal rendet és tisztaságot hagyunk.
 • Nem szükséges elvinni az autókat, mert a flottákat technológiánknak köszönhetően a parkolás helyszínén, a mélygarázsban meg tudjuk tisztítani (külszíni parkoló esetén a helyi adottságok egyeztetése szükséges)
 • A flotta a folyamatos EZ Wash mosás mellett nem lesz vízköves, mert technológiánk megköveteli a lágy víz használatát, melyet viszünk magunkkal.
 • Képzeljen el egy exkluzív kiállítást, melyre az autókból a lehető legtöbbet hozzák ki. Szép, matt fekete gumik, mélyen fénylő, foltmentes karosszéria és üvegek. Mi ezt kínáljuk flottája számára, mely jelentős presztizsnövelőként hat a megjelenésnél. Mindezt versenyképes áron.
 • Velünk tehet a környezetéért is, mivel technológiánk alacsony vízfelhasználása (a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium felmérése szerint pont annyi, mint egy átlagos fogmosás során elhasznált vízmennyiség: 4-5 liter/autó) mellett kizárólag a legjobb minőségű, biológiailag lebomló ápolószerekkel kezeljük autóit.
 • Teljesen biztonságos, karcmentes mosást kínálunk. (A karcolások esélye a hagyományos autómosókénál 50%-kal kisebb.)
 • Mobil autómosó egységeink mindössze 30 perc alatt végeznek egy prémium külső-belső takarítással és akár 5 autó/nap-tól vállalnak ingyenes kiszállást.
 • Egy mobil kiszálló egységünk napi kapacitása 25 autó.
 • Döntésének megkönnyítése érdekében ingyenes bemutatót tartunk.
 • Féléves, éves és kétéves szerződéskötés esetén bónusz mosásokat és nanobevonatokat kínálunk.


  Mire van szükségünk?


  mobil1A mosás idejére mindössze 220V-os áramforrásra (amennyiben ez nem áll rendelkezésre, aggregátorral kiváltjuk) és az autók megtisztításához egy két parkolóhelynyi éppen használaton kívüli területre. A két ember munkavégzéséhez szükséges minden felszerelésünk egy kisteherautóban elfér, így munkánk során nem leszünk "útban" Önnek és nem okozunk felfordulást.

   

   

   

  Letölthető flottajánlat és szerződéstervezet


  Flottaajánlat - flottakezelő cégek részére

   

  További kérdése merült fel? A Kapcsolat menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket. Forduljon hozzánk bizalommal.


  Vissza

   

  Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu