bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

 

ozone1Épp most vásárolt egy használt autót, amiben füst, állat vagy egyéb kellemetlen szag érezhető?

Mi meg tudjuk tisztítani autója levegőjét. Nem használunk erős illatú légfrissítőket, melyek egy időre ugyan elfedik a szagokat, de meg nem szüntetik. Ahhoz, hogy a kellemetlen szagoktól megszabaduljunk, a forrást kell megszűntetni. Ehhez normál esetben elég kitisztítani a szőnyegeket, és a kárpitot, valamint le kell takarítani minden belső felületet. Vannak azonban esetek, mikor ez nem hoz eredményt. Ilyenkor használjuk csúcstechnológiás, ipari ózon generátorunkat, melynek segítségével végleg megsemmisítjük az autóban megtelepedett baktériumokat, melyek a kellemetlen szagokért felelősek.

 

Minden gond nélkül elbánunk a következők okozta kellemetlen szagokkal:

  • cigarettafüst
  • állatok
  • kiömlött folyadékok
  • penész
  • baktériumok
  • vírusok

Ózonos szagsemlegesítés módszere

 

Mi az Ózon és hogyan működik?

 

Az Ózon a természetben előforduló anyag, ami nélkül nem élhetünk. Az oxigén aktív formája, mely a normál kétatomos oxigén molekulával (O2) ellentétben 3 oxigénatomot tartalmaz (O3). Az ózon az atmoszféra felső rétegében található.
Feladata, hogy megszűrje a nap káros sugarait. E nélkül a földi élet nem létezhetne. Ózon keletkezik villámlások során és a nap ultraibolya sugárzása által.

Biztosan ön is érzete már, hogy vihar után mennyivel frissebb a levegő. Ez az ózon miatt van. Az ózon rendkívül instabil és a élettartama nem több, mint 20 perc, ezért nem tárolható, nem szállítható. Mindig a felhasználás helyén kell előállítani. Az ózon harmadik oxigén molekulája kapcsoltba lép a kellemetlen szagokat okozó baktériumokkal és oxidálva azokat azonnal megsemmisíti mindenféle mérgező vegyszer használata nélkül.

Az Ózon 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatással bír, mint a klór!
Olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat. A végeredmény egy frissen illatozó gépkocsi kevesebb, mint 30 perc alatt!

 

ózon ez wash

 

 


Habár az ózongenerátoros szagsemlegesítés önálló szolgáltatásként is igénybe vehető, érdemes összekötni egy kárpittisztítással, hogy a szagforrást véglegesen megszűntessük.

 

 


Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu