bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Az EZ Wash franchise

 

franchise1

Folytonos időhiányban szenvedő, az autójától magát függetleníteni nem tudó társadalomban élünk, ahol a vízfelhasználással kapcsolatos rendelkezések egyre szigorúbbak. Nem csoda tehát, ha az EZ Wash szolgáltatásai iránti kereslet rohamosan.


Kivételes kényelmet nyújtó és kimagasló minőségű szolgáltatásaink révén megváltoztatjuk Magyarország autóápolási szokásait. A fentiek, kiegészítve a környezetvédelemre vonatkozó szigorú irányelveinkkel teszik az EZ Wash-t Magyarország egyik legérdekesebb és legígéretesebb üzleti lehetőségévé napjainkban.

Az EZ Wash 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely jól felépített, professzionális franchise formát kínál leendő ügyfeleinek. Így Önnek is lehet saját, kiválóan működő vállalkozása.

Az EZ Wash üzleti modellje kifejezetten a hazai, illetve európai igényeknek megfelelő. Vállalkozásunk olyan termékeket használ, melyek segítségével mosás, waxolás és a felületi védelem a hagyományos módszereknél sokkal eredményesebben és magasabb minőségben végezhető el az autón. Az egész eljárás tökéletesen környezetbarát, szinte víz felhasználása nélkül alkalmazható.

Franchise rendszerünkön keresztül Ön egy "kulcsrakész" üzleti megoldást kap, mely kipróbált és sikerrel működtetett megoldásokat alkalmaz.

 

A rendszer elemei:


  • professzionális arculat, jól felismerhető márkanév
  • az "induló-csomag", mely tartalmazza  a gőzös gépet, a tisztítószereket, a szükséges egyéb eszközöket és marketinganyagot
  • központi képzés és marketing
  • az üzlet növelésének lehetőségét további mosóegység üzembeállításával.

 

Legyen hálózatunk tagja!


Nem számít, hogy a saját üzlet által nyújtott független életstílust keresi vagy az EZ Wash által nyújtott kiemelkedő jövedelem a meghatározó az Ön számára, franchise rendszerünkhöz csatlakozva megtalálja számítását.

Ha Ön képes és szeretne önállóan dolgozni, és döntéseket hozni, az ügyfél-orientáltságot szem előtt tartani, a magas minőségű szolgáltatások nyújtását prioritásként kezelni, akkor legyen hálózatunk tagja.


Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu