bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

 


Nanotechnológiás fényezésvédő bevonat

Szeretné, ha autója fényezése évek múltán is úgy ragyogna, mint új korában?


        A fényezésvédő bevonatok professzionális, akár több éven át tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia megóvja a fényezést a szennyeződések maró hatásaitól (savaseső, madárürülék, téli útsózás, légköri szennyeződések), emellett UV-sugárzás, korrózió és karcolás elleni védelmet is biztosít. A nanotechnológiás bevonatok nagyban segítik autója állagának megóvását.

Az általunk használt nanotechnológiás bevonatok csúcstechnológiás, hosszú távú hatást biztosító bevonatok, melyek minden fényezett felületre felvihetők. Autók, motorok, hajók,repülők stb.
A bevonat segítségével a por és az enyhébb szennyeződések lemosásához elég egyszerűen az eső. A bogarak nem tudnak olyan erősen a felülethez tapadni, így könnyebben eltávolíthatók.
Tesztek bizonyítják, hogy a bevonatok egy mindennapos használatú autón több mint 18 hónapig is fennmaradnak a fényezésen, ha azt kézzel mossuk.

A mi bevonatunk nem valami tisztító folyadék vagy polírozó szer, hanem egy láthatatlan mikrofilm, mely erős kötést hoz létre a fényezéssel, lezárva és kisimítva annak felületét. A szennyeződések ezen a felületen nem tudnak megtapadni. Így jön létre az ún. Lótusz-effektus.
A bevonattal „lezárt” felületek taszítják a vizet, olajat és egyéb szennyeződéseket. Antisztatikus tulajdonságokkal rendelkeznek és védve vannak a fényezést károsító kémiai és biológiai hatásoktól. A víz, az olaj és egyéb szennyeződések a felületről egyszerűen eltávolíthatók. Ha az autó nagyon szennyezett tiszta víz és egy mikroszálas kendő elég a tisztításhoz.

 

A nanotechnológia kiemelkedő előnyei:

  • Csökkenti a szennyeződés tapadását, így a felület könnyen tisztítható
  • Hosszú távú védelem
  • Gépi autómosókban véd a karcok ellen
  • 100% UV védelmet biztosít
  • Visszaadja az eredeti színeket és fényt
  • A tisztítások közti idő megnövekszik = csökken az autótisztításra költött pénz és idő
  • A bogármaradványok és a madárürülék nem okoz azonnali maradandó sérülést a fényezésen.

 

Nanotechnológiás szélvédőbevonat

Érezte már úgy, hogy este a sötétben, esős időben hiába használja az ablaktörlőt, alig lát valamit?


Nanotechnológiás bevonattal a szélvédőjén élesebben lát, mert a kezelt felületen esőben nem alakul ki vízfátyol. Biztonságosabbá válik a vezetés, mert a bevonat csökkenti a fénytörést. Vezetés közben komfortérzete növekszik, mert a vízcseppek 80km/h sebesség felett legördülnek az ablakról a Lótusz-effektusnak köszönhetően, így szinte az ablaktörlőt sem kell használnia. A jobb kilátás vészhelyzet esetén csökkenti a reakcióidőt.

A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpabúrákon a karcok kialakulását, lassítja a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattulását és megkönnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt, látást és láthatóságot.

A kezelt felületre felkenődött bogarak könnyen eltávolíthatók. Az ablakmosó tartályba elég csak tiszta vizet önteni, nincs szükség többé ablakmosó szerre! Az ablakról a jég könnyen eltávolítható.

Tartósságára 6 hónap garanciát vállalunk!

 

Nanotechnológiás kárpitbevonat

Szeretné megóvni ülését a kilöttyenő folyadékoktól?

Kérje speciális bevonatunkat, mely szabad szemmel nem látható, nem tapintható, de ellenálló és tartós bevonatot képez az ülés minden egyes szövetszálán. Ennek következtében a szálak nem szívják fel a nedvességet, így a kiömlő kávé vagy a vörösbor sem hagy foltot az ülésen! A folyadék cseppekben összeáll a felületen, melyet csak fel kell itatnia egy nedvszívó kendővel. Ilyen egyszerű! Használható a legdurvább szövet kárpittól a legkényesebb Alcantara bőrig.
Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu