bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Időutazás az EZ Wash-sal

 

Időutazás az EZ Wash-sal

 

Lenyűgözik az oldtimer autócsodák?
Szeretné átélni a 60-70’s évek hangulatát?
Vagy csak egy laza programra vágyik?


oldtimerSzeptember 23 és 25. között mindezt átélheti az Oldtimer és Youngtimer Fesztiválon a Papp László Budapest Sportarénában!

 

Igazi időutazásra invitálja Önt az EZ Wash csapata. A háromnapos rendezvényen kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat, hiszen a meseszínház, játszóház mellett retro fellépőkkel készülnek a szervezők. Együtt tombolhatunk Korda Gyuri bácsival és Balázs Klárival, rekedtre ordíthatjuk magunkat a Roy és Ádám koncerten, és rázhatunk egyet Gál Csaba Boggie dalaira.

Természetesen a főszerepben az autók lesznek. Az elmaradhatatlan autó-szépségverseny mellett kipróbálhatjuk a távirányítós autópályát, sőt egy igazi Rolls-Royce felvonuláson is részt vehetünk a Spirit of Extasy 100 éves évfordulója alkalmából.

Élje át a rockabilly életérzést az EZ Wash és Castrol Mintabolt közös standjánál! Korhű jelmezekbe bújt gyönyörű lányokkal és egy valódi autócsodával várjuk majd a fotózkodni vágyókat. A szakmai kérdésekben a Motorolaj Kalauz segít majd Önnek, míg az autópolírozásról az EZ Wash csapata gondoskodik.

Mikor?

2011. szeptember 23-24-25.

Hol?

Papp László Sportaréna, Budapest

Nyitva tartás:

péntek 12.00-20.00

szombat 9.00-19.00

vasárnap 9.00-19.00

 

Bővebb információ és jegyvásárlás: http://oldtimerfesztival.hu


Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu