bej_araink-gomb

Hírlevél

facebook
Csatlakozz hozzánk a  Facebookon! Rajongóként mindig naprakész leszel: remek ajánlatok, termékek, sőt videók és sok más érdekesség vár rád!

facebook_join

Galéria

galeria

Egy hétvége az Oldtimerek társaságában

 

Egy hétvége az Oldtimerek társaságában

oldtimerTöbb mint másfél ezer ember volt kíváncsi az I. Nemzetközi Oldtimer és Youngtimer Fesztiválra a Papp László Budapest Sportarénában. Kicsik és nagyok együtt csodálták a veterán és klasszikus autókat. Volt, akit az 50’s évek hangulata varázsolt el, mások a Ladákkal merengtek a régi szép időkön. Az EZ Wash és Castrol Mintabolt közös standján pedig nem csak nézni, hanem kipróbálni is lehetett egy igazi oldtimer darabot. Az autók tisztaságáról természetesen az EZ Wash csapata gondoskodott.

Felejthetetlen élményben volt részük azoknak, akik szeptember utolsó hétvégéjén kilátogattak a kiállításra. Az autók mellett koncertekkel és gyerekprogramokkal várták a vendégeket. Fellépett Korda Gyuri bácsi és Balázs Klári, megtáncoltatta az embereket Komár László, sőt még Roy és Ádám is koncertet adott.

 

Az EZ Wash és a Castrol Mintabolt standja volt a leglátogatottabb a kiállításon, hiszen itt tényleg átélhették a rockabilly hangulatot a látogatók. Egy veterán autóban ülve, korhű zakóban közös képet készíthettek a csinos hostessekkel. Az Oldtimer IQ-val próbára tehették tudásukat, a jól válaszolók természetesen ajándékban részesültek. Senki sem tért haza üres kézzel: az EZ Wash és a Castrol Mintabolt is kedvezményes kupont biztosított a vendégeknek.

 

Élje át az Oldtimer Fesztivál hangulatát, kattintson ide!

 

Tesztelje a tudását, válaszoljon a kérdésekre:

 1. Hogy nevezik a híres Mercedes 300SL ajtóit?
  1. sirályszárny
  2. szitakötő
  3. wingdoor
 2. Hány éves kortól minősül veteránnak egy autó?
  1. 50
  2. 30
  3. 25
 3. A James Bond filmekben milyen autót használ eredetileg a főhős?
  1. Cadillac
  2. VOLVO
  3. Aston Martin
 4. Ki építette az első belsőégésű motorral hajtott automobilt (a szabadalom szerint)?
  1. Emil Jelinek
  2. Gottlieb Daimler
  3. Karl Benz
 5. Hogy hívják a Ford T-modell legendás magyar tervezőjét?
  1. Irinyi János
  2. Galamb József
  3. Rubik Ernő

   (1.a, 2. b, 3. c, 4.c, 5. b)

Vissza

 

Minden jog fenntartva EZ Wash Hungary Kft. 1094 Budapest Márton u. 1/b. Tel/Fax: +36 1 781 8153 E-mail: office@ezwash.hu